Спортивне харчування
30.10.2014 12:19
Таблиця складу та калорійності продуктів
За допомогою даної таблиці ви можете вирахувати кількість білків, жирів, вуглеводів та енергетичну цінність у кілокалоріях свого раціону.
Продукт |
Білкигр. |
Жиригр. |
Вуглеводи
|
Ккал |
Абрикоси |
0.9 |
0.0 |
10.5 |
45 |
Аґрус |
0.7 |
0.0 |
9.9 |
42 |
Айва |
0.6 |
0.0 |
8.9 |
38 |
Алича |
0.2 |
0.0 |
7.4 |
30 |
Ананас |
0.4 |
0.0 |
11.8 |
48 |
Апельсин |
0.9 |
0.0 |
8.4 |
37 |
Арахіс |
26.3 |
45.2 |
9.7 |
550 |
Баклажани |
0.6 |
0.1 |
5.5 |
25 |
Банани |
1.5 |
0.0 |
22.0 |
94 |
Баранина |
16.3 |
15.3 |
0.0 |
202 |
Борошно пшеничне 1 ґатунку |
10.6 |
1.3 |
73.2 |
346 |
Борошно пшеничне 2 ґатунку |
11.7 |
1.8 |
70.8 |
346 |
Борошно пшеничне вищого ґатунку |
10.3 |
0.9 |
74.2 |
346 |
Борошно житнє |
6.9 |
1.1 |
76.9 |
345 |
Бублик |
10.0 |
2.0 |
69.0 |
334 |
Боби |
6.0 |
0.1 |
8.3 |
58 |
Брусниця |
0.7 |
0.0 |
8.6 |
37 |
Бринза |
17.9 |
20.1 |
0.0 |
252 |
Бруква |
1.2 |
0.1 |
8.1 |
38 |
Бички (риба) |
12.8 |
8.1 |
5.2 |
144 |
Буряк |
1.7 |
0.0 |
10.8 |
50 |
Вафлі з жиромісними начинками |
3.0 |
30.0 |
64.0 |
538 |
Вафлі с фруктовими начинками |
3.0 |
5.0 |
80.0 |
377 |
Виноград |
1.0 |
1.0 |
18.0 |
85 |
Вишня |
1.5 |
0.0 |
73.0 |
298 |
Вим’я яловиче |
12.3 |
13.7 |
0.0 |
172 |
Вершки 10% жирності |
3.0 |
10.0 |
4.0 |
118 |
Вершки 20% жирності |
2.8 |
20.0 |
3.6 |
205 |
Вугільна риба |
13.2 |
11.6 |
0.0 |
157 |
Вугор |
14.5 |
30.5 |
0.0 |
332 |
Вугор морський |
19.1 |
1.9 |
0.0 |
93 |
Геркулес |
13.1 |
6.2 |
65.7 |
371 |
Голубика |
1.0 |
0.0 |
7.7 |
34 |
Горбуша |
21.0 |
7.0 |
0.0 |
147 |
Горобина червона |
1.4 |
0.0 |
12.5 |
55 |
Горобина чорноплідна |
1.5 |
0.0 |
12.0 |
54 |
Горох лущений |
23.0 |
1.6 |
57.7 |
337 |
Горох цілий |
23.0 |
1.2 |
53.3 |
316 |
Горох зелений |
5.0 |
0.2 |
13.3 |
75 |
Гранат |
0.9 |
0.0 |
11.8 |
50 |
Грейпфрут |
0.9 |
0.0 |
7.3 |
32 |
Грецький горіх |
13.8 |
61.3 |
10.2 |
647 |
Гриби білі свіжі |
3.2 |
0.7 |
1.6 |
25 |
Гриби білі сушені |
27.6 |
6.8 |
10.0 |
211 |
Гриби підберезники свіжі |
2.3 |
0.9 |
3.7 |
32 |
Гриби підосиновики свіжі |
3.3 |
0.5 |
3.4 |
31 |
Гриби сироїжки свіжі |
1.7 |
0.3 |
1.4 |
15 |
Грудинка сирокопчена |
7.6 |
66.8 |
0.0 |
631 |
Груша |
0.4 |
0.0 |
10.7 |
44 |
Груша |
2.3 |
0.0 |
62.1 |
257 |
Гусятина |
16.1 |
33.3 |
0.0 |
364 |
Драже фруктове |
3.7 |
10.2 |
73.1 |
399 |
Жир тваринний топлений |
0.0 |
99.7 |
0.0 |
897 |
Жито |
11.0 |
2.0 |
67.0 |
330 |
Журавлина |
0.5 |
0.0 |
4.8 |
21 |
Здобна випічка |
8.0 |
15.0 |
50.0 |
367 |
Зелена квасоля (стручок) |
4.0 |
0.0 |
4.3 |
33 |
Зефір |
0.8 |
0.0 |
78.3 |
316 |
Ізюм |
2.3 |
0.0 |
71.2 |
294 |
Ікра кети зерниста |
31.6 |
13.8 |
0.0 |
250 |
Ікра ляща пробійна |
24.7 |
4.8 |
0.0 |
142 |
Ікра минтая пробійна |
28.4 |
1.9 |
0.0 |
130 |
Ікра осетрова зерниста |
28.9 |
9.7 |
0.0 |
202 |
Ікра осетрова пробійна |
36.0 |
10.2 |
0.0 |
235 |
Індичка |
21.6 |
12.0 |
0.8 |
197 |
Інжир |
0.7 |
0.0 |
13.9 |
58 |
Ірис |
3.3 |
7.5 |
81.8 |
407 |
Йогурт натуральний 1.5% жирності |
5.0 |
1.5 |
3.5 |
47 |
Кабачки |
0.6 |
0.3 |
5.7 |
27 |
Кавун |
0.5 |
0.2 |
6.0 |
27 |
Кальмар |
18.0 |
0.3 |
0.0 |
74 |
Камбала |
16.1 |
2.6 |
0.0 |
87 |
Капуста білокочанна |
1.8 |
0.0 |
5.4 |
28 |
Капуста кольорова |
2.5 |
0.0 |
4.9 |
29 |
Карамель |
0.0 |
0.1 |
77.7 |
311 |
Карась |
17.7 |
1.8 |
0.0 |
87 |
Карп |
16.0 |
3.6 |
0.0 |
96 |
Картопля |
2.0 |
0.1 |
19.7 |
87 |
Качатина |
16.5 |
31.0 |
0.0 |
345 |
Квасоля |
22.3 |
1.7 |
54.5 |
322 |
Кета |
22.0 |
5.6 |
0.0 |
138 |
Кефір жирний |
2.8 |
3.2 |
4.1 |
56 |
Кефір нежирний |
3.0 |
0.1 |
3.8 |
28 |
Кизил |
1.0 |
0.0 |
9.7 |
42 |
Кисляк |
2.8 |
3.2 |
4.1 |
56 |
Ковбаса варена Докторська |
13.7 |
22.8 |
0.0 |
260 |
Ковбаса варена Любительська |
12.2 |
28.0 |
0.0 |
300 |
Ковбаса варена Молочна |
11.7 |
22.8 |
0.0 |
252 |
Ковбаса варена Окрема |
10.1 |
20.1 |
1.8 |
228 |
Ковбаса варена Теляча |
12.5 |
29.6 |
0.0 |
316 |
Ковбаса варено-копчена Любительська |
17.3 |
39.0 |
0.0 |
420 |
Ковбаса варено-копчена Сервелат |
28.2 |
27.5 |
0.0 |
360 |
Ковбаса напівкопчена Краківська |
16.2 |
44.6 |
0.0 |
466 |
Ковбаса напівкопчена Мінська |
23.0 |
17.4 |
2.7 |
259 |
Ковбаса напівкопчена Полтавська |
16.4 |
39.0 |
0.0 |
416 |
Ковбаса напівкопчена Українська |
16.5 |
34.4 |
0.0 |
375 |
Ковбаса сирокопчена Любительська |
20.9 |
47.8 |
0.0 |
513 |
Ковбаса сирокопчена Московська |
24.8 |
41.5 |
0.0 |
472 |
Ковбасний фарш |
15.2 |
15.7 |
2.8 |
213 |
Конина |
20.2 |
7.0 |
0.0 |
143 |
Корейка сирокопчена |
10.5 |
47.2 |
0.0 |
466 |
Корюшка |
15.5 |
3.2 |
0.0 |
90 |
Краб |
16.0 |
0.5 |
0.0 |
68 |
Креветки |
22.0 |
1.0 |
0.0 |
97 |
Крижана |
15.5 |
1.4 |
0.0 |
74 |
Кролик |
20.7 |
12.9 |
0.0 |
198 |
Крупа гречана |
12.6 |
2.6 |
68.0 |
345 |
Крупа кукурудзяна |
8.3 |
1.2 |
75.0 |
344 |
Крупа манна |
11.3 |
0.7 |
73.3 |
344 |
Крупа вівсяна |
12.0 |
6.0 |
67.0 |
370 |
Крупа перлова |
9.3 |
1.1 |
73.7 |
341 |
Крупа пшенична |
12.7 |
1.1 |
70.6 |
343 |
Крупа ячна |
10.4 |
1.3 |
71.7 |
340 |
Курага |
5.2 |
0.0 |
65.9 |
284 |
Курка |
20.8 |
8.8 |
0.6 |
164 |
Курчата |
18.7 |
7.8 |
0.4 |
146 |
Лящ |
17.1 |
4.1 |
0.0 |
105 |
Лимон |
0.9 |
0.0 |
3.6 |
18 |
Майонез |
3.1 |
67.0 |
2.6 |
625 |
Макаронні вироби |
11.0 |
0.9 |
74.2 |
348 |
Макрурус |
13.2 |
0.8 |
0.0 |
60 |
Малина |
0.8 |
0.0 |
9.0 |
39 |
Мандарин |
0.8 |
0.0 |
8.6 |
37 |
Маргарин бутербродний |
0.5 |
82.0 |
1.2 |
744 |
Маргарин молочний |
0.3 |
82.3 |
1.0 |
745 |
Мармелад |
0.0 |
0.1 |
77.7 |
311 |
Масло рослинне |
0.0 |
99.9 |
0.0 |
899 |
Масло вершкове |
0.6 |
82.5 |
0.9 |
748 |
Масло топлене |
0.3 |
98.0 |
0.6 |
885 |
Маса сирна |
7.1 |
23.0 |
27.5 |
345 |
Мед |
0.8 |
0.0 |
80.3 |
324 |
Мигдаль |
18.6 |
57.7 |
13.6 |
648 |
Мінога |
14.7 |
11.9 |
0.0 |
165 |
Минтай |
15.9 |
0.7 |
0.0 |
69 |
Минь |
18.8 |
0.6 |
0.0 |
80 |
Мізки яловичі |
9.5 |
9.5 |
0.0 |
123 |
Мойва |
13.4 |
11.5 |
0.0 |
157 |
Молоко |
2.8 |
3.2 |
4.7 |
58 |
Молоко ацидофільне |
2.8 |
3.2 |
10.8 |
83 |
Молоко згущене |
7.0 |
7.9 |
9.5 |
137 |
Молоко згущене з цукром |
7.2 |
8.5 |
56.0 |
329 |
Молоко сухе цільне |
25.6 |
25.0 |
39.4 |
485 |
Морква |
1.3 |
0.1 |
7.0 |
34 |
Морошка |
0.8 |
0.0 |
6.8 |
30 |
Морська капуста |
0.9 |
0.2 |
3.0 |
17 |
Навага |
16.1 |
1.0 |
0.0 |
73 |
Насіння соняшника |
20.7 |
52.9 |
5.0 |
578 |
Нирки баранячі |
13.6 |
2.5 |
0.0 |
76 |
Нирки яловичі |
12.5 |
1.8 |
0.0 |
66 |
Нирки свинячі |
13.0 |
3.1 |
0.0 |
79 |
Нототенія мармурова |
14.8 |
10.7 |
0.0 |
155 |
Обліпиха |
0.9 |
0.0 |
5.5 |
25 |
Огірки |
0.8 |
0.0 |
3.0 |
15 |
Ожина |
2.0 |
0.0 |
5.3 |
29 |
Окунь морський |
17.6 |
5.2 |
0.0 |
117 |
Окунь річковий |
18.5 |
0.9 |
0.0 |
82 |
Оливки |
5.2 |
51.0 |
10.0 |
519 |
Оселедець |
17.7 |
19.5 |
0.0 |
246 |
Осетер |
16.4 |
10.9 |
0.0 |
163 |
Палтус |
18.9 |
3.0 |
0.0 |
102 |
Пастила |
0.5 |
0.0 |
80.4 |
323 |
Перець зелений солодкий |
1.3 |
0.0 |
4.7 |
24 |
Перець червоний солодкий |
1.3 |
0.0 |
5.7 |
28 |
Персики |
0.6 |
0.0 |
16.0 |
66 |
Персики |
3.0 |
0.0 |
68.5 |
286 |
Петрушка (зелень) |
3.7 |
0.0 |
8.1 |
47 |
Петрушка (корінь) |
1.5 |
0.0 |
11.0 |
50 |
Печінка бараняча |
18.7 |
2.9 |
0.0 |
100 |
Печінка яловича |
17.4 |
3.1 |
0.0 |
97 |
Печінка свиняча |
18.8 |
3.6 |
0.0 |
107 |
Печінка тріски |
4.0 |
66.0 |
0.0 |
610 |
Тістечко бісквітне з фруктовою начинкою |
5.0 |
10.0 |
60.0 |
350 |
Тістечко листкове з кремом |
5.0 |
40.0 |
46.0 |
564 |
Тістечко листкове з фруктовою начинкою |
5.0 |
25.0 |
55.0 |
465 |
Полуниця, суниця |
1.2 |
0.0 |
8.0 |
36 |
Помідори (томати) |
1.0 |
0.2 |
3.7 |
20 |
Просо |
9.1 |
3.8 |
70.0 |
350 |
Пряники |
5.0 |
3.0 |
76.0 |
351 |
Путасу |
16.1 |
0.9 |
0.0 |
72 |
Пшениця цільна |
9.0 |
2.0 |
52.0 |
262 |
Пшоно |
12.0 |
2.9 |
69.3 |
351 |
Ревінь |
0.7 |
0.0 |
2.9 |
14 |
Редис |
1.2 |
0.0 |
4.1 |
21 |
Редька |
1.9 |
0.0 |
7.0 |
35 |
Ріпа |
1.5 |
0.0 |
5.9 |
29 |
Рис |
8.0 |
1.0 |
76.0 |
345 |
Риба-шабля |
20.3 |
3.2 |
0.0 |
110 |
Рибець каспійський |
19.2 |
2.4 |
0.0 |
98 |
Ряжанка |
3.0 |
6.0 |
4.1 |
82 |
Сазан |
18.4 |
5.3 |
0.0 |
121 |
Сайра |
18.6 |
12.0 |
0.0 |
182 |
Салака |
17.3 |
5.6 |
0.0 |
119 |
Салат |
1.5 |
0.0 |
2.2 |
14 |
Сардельки яловичі |
12.0 |
15.0 |
2.0 |
191 |
Сардельки свинячі |
10.1 |
31.6 |
1.9 |
332 |
Свинина жирна |
11.4 |
49.3 |
0.0 |
489 |
Свинина нежирна |
16.4 |
27.8 |
0.0 |
315 |
Свинина худа |
16.5 |
21.5 |
0.0 |
259 |
Свинина тушкована |
15.0 |
32.0 |
0.0 |
348 |
Сьомга |
20.8 |
15.1 |
0.0 |
219 |
Серце бараняче |
13.5 |
2.5 |
0.0 |
76 |
Серце яловиче |
15.0 |
3.0 |
0.0 |
87 |
Серце свиняче |
15.1 |
3.2 |
0.0 |
89 |
Сиг |
19.0 |
7.5 |
0.0 |
143 |
Сир голландський |
27.0 |
40.0 |
0.0 |
468 |
Сир плавлений |
24.0 |
45.0 |
0.0 |
501 |
Сир пошехонський |
26.0 |
38.0 |
0.0 |
446 |
Сир російський |
23.0 |
45.0 |
0.0 |
497 |
Сир швейцарський |
25.0 |
37.0 |
0.0 |
433 |
Сир жирний |
14.0 |
18.0 |
1.3 |
223 |
Сир нежирний |
18.0 |
2.0 |
1.5 |
96 |
Сир знежирений |
16.1 |
0.5 |
2.8 |
80 |
Сир напівжирний |
16.7 |
9.0 |
1.3 |
153 |
Сирки сирні |
7.1 |
23.0 |
27.5 |
345 |
Скумбрія |
18.0 |
9.0 |
0.0 |
153 |
Слива садова |
0.8 |
0.0 |
9.9 |
42 |
Сметана 10% жирності |
3.0 |
10.0 |
2.9 |
113 |
Сметана 20% жирності |
2.8 |
20.0 |
3.2 |
204 |
Смородина біла |
0.3 |
0.0 |
8.7 |
36 |
Смородина червона |
0.6 |
0.0 |
8.0 |
34 |
Смородина чорна |
1.0 |
0.0 |
8.0 |
36 |
Сніданок туриста (яловичина) |
20.5 |
10.4 |
0.0 |
175 |
Сніданок туриста (свинина) |
16.9 |
15.4 |
0.0 |
206 |
Сом |
16.8 |
8.5 |
0.0 |
143 |
Сосиски Молочні |
12.3 |
25.3 |
0.0 |
276 |
Сосиски Російські |
12.0 |
19.1 |
0.0 |
219 |
Сосиски Свинячі |
11.8 |
30.8 |
0.0 |
324 |
Сочевиця |
24.8 |
1.1 |
53.7 |
323 |
Соя |
34.9 |
17.3 |
26.5 |
401 |
Ставрида |
18.5 |
5.0 |
0.0 |
119 |
Стерлядь |
17.0 |
6.1 |
0.0 |
122 |
Судак |
19.0 |
0.8 |
0.0 |
83 |
Сухарі пшеничні |
11.0 |
2.0 |
72.0 |
350 |
Сухарі вершкові |
8.5 |
10.6 |
71.3 |
414 |
Сухий білок |
73.3 |
1.8 |
7.0 |
337 |
Сухий жовток |
34.2 |
52.2 |
4.4 |
624 |
Сушки |
11.0 |
1.3 |
73.0 |
347 |
Телятина жирна |
19.0 |
8.0 |
0.0 |
148 |
Телятина худа |
20.0 |
1.0 |
0.0 |
89 |
Толокно |
12.2 |
5.8 |
68.3 |
374 |
Торт бісквітний з фруктовою начинкою |
4.7 |
20.0 |
49.8 |
398 |
Торт мигдальний |
6.6 |
35.8 |
46.8 |
535 |
Трепанг |
7.0 |
1.0 |
0.0 |
37 |
Тріска |
17.5 |
0.6 |
0.0 |
75 |
Тунець |
23.0 |
1.0 |
0.0 |
101 |
Урюк |
5.0 |
0.0 |
67.5 |
290 |
Фініки |
2.5 |
0.0 |
72.1 |
298 |
Фундук |
16.1 |
66.9 |
9.9 |
706 |
Халва соняшникова |
11.6 |
29.7 |
54.0 |
529 |
Халва тахін |
12.7 |
29.9 |
50.6 |
522 |
Хек |
16.6 |
2.2 |
0.0 |
86 |
Хліб пшеничний з борошна 1 ґатунку |
7.7 |
2.4 |
53.4 |
266 |
Хліб житній |
4.7 |
0.7 |
49.8 |
224 |
Хліб житній грубий |
4.2 |
0.8 |
43.0 |
196 |
Хрін |
2.5 |
0.0 |
16.3 |
75 |
Хурма |
0.5 |
0.0 |
15.9 |
65 |
Цибуля зелена (перо) |
1.3 |
0.0 |
4.3 |
22 |
Цибуля порей |
3.0 |
0.0 |
7.3 |
41 |
Цибуля ріпчаста |
1.7 |
0.0 |
9.5 |
44 |
Цукерки шоколадні |
3.0 |
20.0 |
67.0 |
460 |
Цукор |
0.0 |
0.0 |
99.9 |
399 |
Часник |
6.5 |
0.0 |
21.2 |
110 |
Черемша |
2.4 |
0.0 |
6.5 |
35 |
Черешня |
1.1 |
0.0 |
12.3 |
53 |
Чорниця |
1.1 |
0.0 |
8.6 |
38 |
Чорнослив |
2.3 |
0.0 |
65.6 |
271 |
Шовковиця |
0.7 |
0.0 |
12.7 |
53 |
Шинка |
22.6 |
20.9 |
0.0 |
278 |
Шипшина свіжа |
1.6 |
0.0 |
24.0 |
102 |
Шипшина сушена |
4.0 |
0.0 |
60.0 |
256 |
Шоколад молочний |
6.9 |
35.7 |
52.4 |
558 |
Шоколад темний |
5.4 |
35.3 |
52.6 |
549 |
Шпик свинячий |
1.4 |
92.8 |
0.0 |
840 |
Шпинат |
2.9 |
0.0 |
2.3 |
20 |
Щавель |
1.5 |
0.0 |
5.3 |
27 |
Щука |
18.8 |
0.7 |
0.0 |
81 |
Яблука |
3.2 |
0.0 |
68.0 |
284 |
Яблука |
0.4 |
0.0 |
11.3 |
46 |
Язик яловичий |
13.6 |
12.1 |
0.0 |
163 |
Язик свинячий |
14.2 |
16.8 |
0.0 |
208 |
Язь |
18.2 |
1.0 |
0.0 |
81 |
Яєчний порошок |
45.0 |
37.3 |
7.1 |
544 |
Яйце куряче |
12.7 |
11.5 |
0.7 |
157 |
Яйце перепелине |
11.9 |
13.1 |
0.6 |
167 |
Яловичина |
18.9 |
12.4 |
0.0 |
187 |
Яловичина тушкована |
16.8 |
18.3 |
0.0 |
231 |